horthy_1343917757.jpg_260x194

A minap történt, a Gyömrő nevű településen, ( forrás: Népszava 2012. julius 31.)  hogy az ottani Környezetvédelmi Ifjúsági és Gyermekvédelmi Egyesület (KIGYE) megdöbbenve tapasztalta, hogy székhelyük tárva-nyitva, a gyerekeknek szánt adományok pedig némileg megcsappantak... De ami még megdöbbentőbb lehetett, az az, hogy már a tető sem volt meg az épületen, aztán azt meg nem szokták csak úgy lopni... Mint kiderült bontják az épületet, mert az Önkormányzat eladta, bár erről a KIGYE nem tudott. Még úgy sem, hogy az ingatlan értékesítéséről döntő bizottságba beküldtek egy emberkét is maguk közül. Az Önkormányzat cáfol, szerintük többször is értesítették az egyesületet, bár! és itt jön a csavar! igazából nem is tudták milyen jogcímen van ott a KIGYE... Ami valljuk be érdekes, mert ha nem tudták, akkor mégis hogyan értesítették őket arról, hogy székhelyük el van adva? Kavalecz Gergely az elnök ezt már csak azért sem érti, mert ezt az épületet ők épp az Önkormányzattól kapták, mivel az előző székhelyüket is le kellett bontani, és a városháza ezt a mostani épületet jelölte ki számukra. ( Melyet egyébként őelőttük a FIDESZ használt utoljára.)

A bontó munkások állítása szerint azt az instrukciót kapták, hogy a raktárban található "cuccokat" tekintsék lomnak, azaz szabadon viheti aki amit akar.

Az eset pikantériája viszont az, hogy a gyömrői KIGYE helyi népszavazást kezdeményezett melynek kérdése a következő:

 

"Egyet ért-e Ön azzal, hogy Gyömrőn Horthy Miklósról , a vitatott történelmi személyiségről ne nevezzenek el közterületet? "

Gondolom Kavalecz Gergely bízik a demokráciában. Én is...

A bejegyzés trackback címe:

https://igydolgozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr794692594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2012.08.04. 10:25:07

nem értem, hogy mi a probléma, hiszen akár lövethettek is volna...
(egyébként, meg a kurvaannyukat)

empatikus pszichopata 2012.08.04. 10:32:38

@nandras01: Ne legyen kétséged afelől, hogy a lövetés, mint lehetséges fegyelmező eszköz is benne van a repertoárjukban, elég, ha csak az orbán-kövér-áder féle közpénzen tartott magánhadseregekre gondolsz. De én a nem igazán hangoskodó, de általában a szélsőjobbhoz köthetőnek kommunikált számos, suttyomban gyakorlatozó paramilitáris szervezetet is az ő seregeikbe tartozónak gondolom.

déjá vu39 2012.08.04. 12:11:32

"A bontó munkások állítása szerint azt az instrukciót kapták, hogy a raktárban található "cuccokat" tekintsék lomnak, azaz szabadon viheti aki amit akar."

Adunk mi a zembereknek.
süti beállítások módosítása