Tisztelt internetet elborító, másokat zaklató és hülyének néző, félrevezető hirdetéseket feladó, unintelligens, (továbbiakban Névtelenként megnevezett) emberkék, és a még nem említett ám hasonló kategóriába sorolható társaik!


Oly nagyon nem szívesen pazarlok időt önökre, hogy azt leírni nem lehet, de pechükre munkanélküli vagyok, így időmilliomos, és szeretném Önöket végre nyíltan, kendőzetlenül, ha szükséges, szájbarágósan felvilágosítani arról, hogy egy komoly munkát kereső ember nem kíváncsi magukra. Még véletlenül sem szeretném Önöket megbántani, de a tény az tény! Tudom, hogy mindenkinek meg kell élnie valamiből, de állításom valódiságát, miszerint az állást keresők nagyon nagy része a pokolba kívánja Önöket, már több jelből megtapasztalhatták. Ám  ha ezeket a jeleket nem fogták fel, akkor itt most ömlesztve és részletesen felhívnám rá a figyelmüket, hátha célt érünk vele, és eljut a megfelelő agytekervényekbe, ezzel is biztosítva mások lelki nyugalmát.

Az egyik nagy nagy jel, hogy Önök borzalmas hatékonysággal toboroznak, mert ha nem így lenne, akkor nem árasztanák el az internetet nap mint nap, hogy új embereket keressenek. Mi ennek az oka? Az, hogy hosszú távon senkit nem érdekelnek a Maguk nagy lehetőségei. Az interneten belül, az ingyenes hirdetőportálokat bombázzák ajánlataikkal, amely tény azt is tükrözi, hogy Önök szegények mint a templom egere, mert valóban komoly munkát ajánló fizetős portálokra nincs pénzük, így pedig sajnos nehezen hihető, hogy meggazdagodtak, mint azt nekünk munkavállalóknak oly fantasztikus módon és lelkesen kinyilatkoztatják.

Amikor pedig az állást keresők által feladott hirdetésekre e-mailben válaszolnak, és munkát ajánlanak annak ellenére, hogy sokszor kifejezetten tartalmazza a hirdetés, hogy ilyen lehetőségekkel ne zaklassák az embert, akkor Önök olyan mélyre süllyednek, hogy az ember csak sajnálkozni tud azon a kétségbeesésen mely ráveheti Magukat az ehhez hasonló lépésekre, és higgyék el, abban a pillanatban már semmi esélyük nincs...

Így azt közölném, hogy köszönjük, de nem kérünk belőle. Nem azért mert nem akarunk meggazdagodni, hanem azért, mert ha Önök még mindig nem fogták fel, maguk sem fognak ezzel meggazdagodni! Ha meg már ezt tudják, akkor minek ez az egész?

Ha irodai munkát keresünk, vagy ápolóit, esetleg eladóit, akkor a leírt pozíciót értelmezni kérnénk ha lehet, ha pedig intellektuálisan borzalmasan magas Önöknek elvégezni ezt az alapvető feladatot és esetleg nem értik az álláskereső hirdetésekben foglaltakat, akkor inkább ne válaszoljanak, ne írjanak, ne ajánljanak semmit! Ugyanis ha eladni szeretnék egy közért pultja mögül, akkor nem akarok reklámokat nézegetni, kamu hirdetéseket feladni, vagy egyéb kattintásokkal x dollárt vagy forintot keresni, főképp, hogy tudom, hogy nem is fogok...Ha kérhetném, a hirdetéseiket a megfelelő rovatba adják fel, ami nem az egészségügy, kereskedelem, hanem mondjuk az egyéb kategória. Örülök, ha ezzel az információval segíthettem Önöknek a hirdetőportálok helyes használatának témájában.


Kedves "Névtelen"! Amennyiben szexpartnert keres, házasságának válsága, magányának csillapítása, vagy egyszerűen perverzitása okán, úgy megköszönnénk ha nem: nagyon nyitott, belevaló, diszkrét kvalitásokkal rendelkező titkárnőt keresne egész alakos fényképpel, hanem a megfelelő szexuális szolgáltatást nyújtó, esetleg társkereső rovatokban, nevén nevezett "alkalmazottat", ezzel is teret adva a valóban titkárnőre igényt tartó munkáltatóknak.

Hasonló szociális normák vonatkoznak, a stricikre, lányfuttatókra, masszázsszalonnak nevezett, ám de bordélyházként üzemelő vállalkozások vezetőire is. Aki k@rva akar lenni, az a megfelelően megfogalmazott hirdetésre azon nyomban fog válaszolni, aki viszont nem, az akkor sem adja el a testét, ha közvetlenül telefonon keresik meg az ajánlattal.


 Tisztelt szintén Névtelen barátom! ( nem az, de én udvarias próbálok maradni)

Amennyiben MLM-es, illetve ügynöki munkát szeretne ajánlani, kérjük használja az "Ügynök" szót, mert borzalmasan dühítő, ha egy irodai asszisztenst kereső hirdetésben megadott telefonszámot felhív az állást kereső ember, és végül rájön, hogy az amúgy is kevés pénzéből x összeget elpazarolt egy felesleges telefonhívásra, melyben kiderül, hogy Ügynökként alkalmaznák. Amikor pedig telefonon állásinterjúra invitálják, és végül egy termékismertetőn találja magát, a düh oly magas fokokat érhet el, hogy az már leírhatatlan, hisz ezt az  időt, komoly munkák keresésére fordíthatta volna. Megsúgom, hogy csalással toborzó cég, a saját idejét is pazarolja, mert ha a csalódás nem is, de a módszer bizalmatlanságot szül, és ezen a ponton már az sem akar ott dolgozni, aki esetleg a hasonló típusú munkát kipróbálná.Tehát, aki ügynököt keres, az keressen ügynököt, ügynöki munkára, akár "ügynök" jeligével. Érthető ez?


Összefoglalva, kedves "Névtelenek" ! Kérném Önöket, hogy adjanak fel érthető hirdetést,megfelelő rovatokban, és csak akkor zaklassák az embereket, ha azok kimondottan az Önök által nyújtott "munkalehetőséget" keresik. Higgyék el, akkor tutira jó helyen fognak kopogtatni, biztosan megfelelő munkaerőt fognak találni, akiket nem kell véres verítékkel győzködni azért, hogy beadják a derekukat.


Amennyiben levelem tartalma meghaladja mentális képességeiket, kérem nyugodtan jelezzék azt felém itt a blogon, ígérem elmagyarázom még egyszer nagyon szívesen, hisz időm van: munkanélküli vagyok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igydolgozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr24308482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Allaskereso 2012.03.17. 16:27:50

Nagyon ismerős a helyzet. Emlékszem a kedves bevezetőre: "Tudom, nem egészen ilyen állást keres, de..." :)

Végül is érthető a helyzet, hiszen nincs az az ember, aki nem valós, ügynöki munkát keres. :))

Egyszer egy Keith nevű intelligens fazon próbálta nekem ecsetelni E-mailben (miután felajánlott nekem egy "munkalehetőséget"), hogy az erotikus masszázs az nem prostitúció. Próbáltam neki kezdetben elmagyarázni, hogy a barátnőm két évet tanult masszázst adni, nem lehetséges két hét alatt megtanulni... És mivel ritka ideges lettem azon, hogy ilyen "munkát" ajánl, hát nem voltam vele kifejezetten jómodorú. Erre közölte velem, hogy azért nincs munkám, mert ilyen a modorom. Írtam neki, hogy mindenkivel úgy bánok, ahogyan azt megérdemli, és aki gyakorlatilag lek**rváz, az nem érdemes jobbat. És még így is kedves voltam vele...

lbm · http://nertars.blog.hu 2012.03.18. 07:20:49

Ez az én bajom! Annyira kulturált próbálok maradni hasonló szituációkban, hogy nem küldöm el a fészkes fenébe az ilyet. Pedig neked van igazad: mindenkivel úgy kell kommunikálni ahogy megérdemli...Elvégre, ha ő egy ilyen emberi mocsoknak tart engem ( hisz ilyen munkát szán nekem), akkor mért is kéne nekem másképp viselkedni vele...

Allaskereso 2012.03.20. 15:53:26

@lbm: Igazából én általában az idiótákkal is igyekszem azért normális hangnemben beszélni és szerintem ez van rendben, ne akarj megváltozni. Végülis az a jó, ha senki sem tud kiborítani. De azért vannak határok. :)

2012.03.25. 19:50:34

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.11. 13:10:53

Mindenkit meg kell érteni, azt is aki szeretne a víz felszínén maradni, de nincs más lehetősége. Neked könnyű aki meg tudsz élni másból!!!

lbm · http://nertars.blog.hu 2012.04.16. 16:56:27

Kedves Tisztakéz!

Én hidd el mindenkit megértek, kiváltképp a munkanélkülieket. Írtam róluk egy könyvet. Komolyan! lukacskonyv.atw.hu
meg még végig is csináltam, sőt mi több épp újra azt teszem. Ha valaki tudja, hogy mi mindent megtesz az ember azért, hogy a víz felszínén maradjon, hogy mi az a "nincs lehetőségem", akkor az egyik ilyen ember pont én vagyok.
Olvastad már a könyvet vagy csak a blogomat? Jó szívvel ajánlom, mert akkor nem ragadtatnád magad olyan megállapításokra, hogy nekem könnyű, mert meg tudok élni másokból. Ezt mi alapján érzed így? Mire gondolsz?
Olvastam a blogodat, mely túlnyomórészt a KMD holdingról szól, felületesen, és inkább arra ösztönözve, hogy nézzük meg a honlapot. Épp ezért gondolom, hogy némileg sértve érzed magad a bejegyzésem miatt, mely a hasonló meggazdagító "munkalehetőségekről" szól. Szeretnélek megkérni, hogy ne tedd! Ez a dolog részemről nem személyes. Abból a mondatodból, hogy nekem könnyű, hisz másokból meg tudok élni ( ezt mondjuk még mindig nem értem...), némi keserűséget érzek részedről, és sajnos ez is igazolja, hogy te is csak próbálkozol, de a KMD holding még nem hozta meg számodra a várva várt magas színvonalon való megélhetést ( ahogy a blogodban említed). Emberileg becsülöm a kitartásodat, és azt, hogy megpróbálod ebből a dologból kihozni amit lehet. Ugyanakkor sajnállak is, mert valahogy még nem látod, hogy ezzel nagyon szépen eltöltöd az idődet, belefeccölöd a sok energiát és aztán egyszer csak rájössz, hogy felesleges volt.
De nincs jogom előre megmondani a "tutit", ezért valóban sok sikert kívánok hozzá neked is és másnak is, aki ilyesmivel foglalkozik, én a blogbejegyzésembe mindössze arra próbáltam rámutatni, hogy mindezt a próbálkozást kevésbé tolakodó módon kéne kivitelezni. Oda írni, oda hirdetni, ahová az való.
Hiteles nevű "barátunk", szerte a blog.hun nyomja a KMD holding-os kommenteket, nem nézve milyen bejegyzések alá ír, és azt sem, hogy aki szép szóval tudatta vele, hogy nem nem szeretne regisztrálni oda, az nem is fog. Ő csak nyomatja a népszerűsítést. Na pont az ennyire erőszakos viselkedésnek szól a bejegyzésem. Mondd! Nem ismered Őt véletlenül?
Tényleg szívből szólok amikor azt mondom, nem személyes a dolog. Gyere ide közénk, meghallgatunk, bármikor, és mondd el a véleményed! A lényege a blognak pont az, hogy megértünk, mert nekünk sem könnyű, nekem sem könnyű, és mindnyájan csak a kivezető utat keressük.
süti beállítások módosítása