letoltes_1348124377.jpg_223x116

Mielőtt bármit is írnék egy hírt szeretnék megmutatni nektek:

 

http://kitekinto.hu/karpat-medence/2012/08/15/ismet_tema_az_egyszersitett_visszahonositas_ugye_az_ukran_mediaban/

 

és ugyanerről szintén:

 

http://zipp.hu/sotet_oldal/2012/08/19/a_magyar_allam_egyeb_kedvezmenyek_mellett_300_euros_nyugdijat_garantal_az_uj_magyaroknak

 

Nem tudom a hír mennyire valós, de tény, hogy több helyen is megjelent. Ám nem ez alapján szeretnék üzenni, sőt ítélkezni sem, mindössze bemutattam.

Mindenek előtt szeretném kifejezni a határon túli Magyarok iránti tiszteletemet, és biztosíthatlak titeket arról, hogy átérzem, milyen traumán ment keresztül a családotok, amikor úgymond elválasztottak titeket tőlünk. Fájó pont ez mindenkinek, de talán még fájóbb, hogy ezeket az érzelmeket vannak akik kihasználják, nem egészen erkölcsös módon. Ezt pedig még rosszul is csinálják, és ennek köszönhetően már-már konfliktust teremtenek magyar és magyar közt. Szomorú ez nektek, és nekünk is. Nincs hova fordulni, a szép szót itt már nem igazán értik az illetékesek, így nem maradt más lehetőség, mint egyenesen tőletek kérni erre a helyzetre a megoldást.

Ne gyertek ide szavazni! Ezt minden tiszteletem mellett kérem. De legalábbis mérlegeljétek ezt a dolgot!

Sajnos már azok a kósza hírek sem vették ki jól magukat, amik arról szóltak, hogy az év eleji magyarországi kormány melletti tüntetésre, buszokkal szállítottak fel határon túli Magyarokat... Nem jó irány ez! Muszáj megértenetek! A lelkiismeretetekre próbálok hatni, ha elmesélem, hogy azután hogy itt voltatok néhányan a minket vezető kormányt éltetni, ( ha igaz ez a hír ), ti visszamentetek az otthonaitokba, a határon túlra, mi pedig itt maradtunk, és mi "élveztük" ennek a mi kormányunknak az intézkedéseit, ténykedését.

Ezt bizony itt hagytátok nekünk, nem vittétek magatokkal!...

Ha ide jöttök szavazni 2014-ben, ugyanezt teszitek, csak az ránk nézve még súlyosabb következményekkel járhat majd, és azt is itt fogjátok hagyni . Ez nem igazságos! Nem korrekt! Hisz mi sem megyünk abba az országba ahol ti élitek hétköznapjaitokat, meghatározni, hogy ki hozza a törvényeiteket. Személy szerint ha beleszólhatnék sem tenném, hisz nem vállalhatnám a felelősséget azért, hogy aztán a döntésem vajon valóban az ottani emberek akaratát tükrözte-e vagy sem... Bármennyire testvérek vagyunk, nem élek ott, így nem is dönthetek korrekten.

Fogalmam sincs, hogy mi hallatszik át hozzátok arról, ahogy itt mi élünk, ahogy itt alakul a sorsunk. Nem is feladatom vázolni a helyzetet, csak annyit jelezhetek felétek, hogy nagyon sokan nem akarják itt azt ami most van. Elég nagy a mi bajunk, és rengeteg módon akadályoztatva van, hogy változtassunk ezen. Ha segíteni akartok, úgy tehetitek meg, ha nem tesztek semmit. Tényleg!

Mert ez nem a te hibátok, hanem azoké akik ezt lehetővé tették, ám a felelősség mindenkié aki szavaz, legyen az bár meggyőződésből, vagy igazi ismeretek hiányában...

Ezt kell mérlegelni, és eszerint kell dönteni.

És persze hallgatni kell a lelkiismeretre: vajon jó dolog-e olyasmit befolyásolni, aminek a gyümölcsét  mások kapják, ha édes az, ha keserű...

 

Higgyétek el, ebben nincs semmi negatívum, mindössze azt kérem gondoljátok át...

A bejegyzés trackback címe:

https://igydolgozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr224789640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása